1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Dünya devi Can Yaman'a 3 gününü ayırdı

Dolce Gabbana 29 milyonluk instagram hesabını 3 gün boyunca Can Yaman'lı reklam kampanyasına ayırdı.

Dünya devi Can Yaman’a 3 gününü ayırdı

Can Yaman’ın dünya çapındaki ünü gün geçtikçe artıyor. Bay Yanlış dizisinin ardından İtalya’ya taşınan ve kariyerine orada devam eden Yaman, peş peşe rol aldığı projeler ve dünya devi markalarla çektiği reklamlarla adından söz ettiriyor. 33 yaşındaki ünlü oyuncu 3 sezondur İtalya’nın ünlü bir makarna markasının reklam yüzü… Geçen haftalarda Mercedes’le reklam anlaşması yapan Can Yaman’ın son başarısı ise büyük alkış topladı. Yakışıklı oyuncu dünyanın en ünlü markalarından Dolce Gabbana’yla 3 reklam filmi çekti. Filmler dünya devi markanın 29 milyonluk sayfasından 3 gün boyunca yayınlandı. Dolce Gabbana’nın 3 gün boyunca sayfasını sadece Can Yaman’a ayırması dikkat çekti. Reklam filmlerinde Can Yaman spor salonundan çıkıyor ve markanın kıyafetlerini giymeye başlıyor.

Öte yandan Can Yaman’ın İtalya’da çektiği polisiye dizi “Viola come il mare” reyting rekorları kırdı. Yaman şu günlerde Disney Plus için Ay Yapım imzalı “El Turco” dizisinin çekimi için Macaristan’da…

thumbnail
Önerilen Yazı
Furkan Palalı’nın partneri belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir