1. Anasayfa
  2. Magazin

Can Yaman’ın konuk olduğu program İtalya’da rekor kırdı

Can Yaman’ın konuk olduğu program İtalya’da rekor kırdı

Bir yıldır İtalya’da yaşayan Can Yaman Canale 5’in yardım programı “Che Posta Perte”ye konuk olmuştu. Dün seyirciyle buluşan program İtalya’da reyting rekorlarını alt üst etti. Program aynı zamanda İtalya’nın dışında İspanya, Portekiz, Macaristan, Bulgaristan ve Çek Cumhuriyeti’nde TT listesinde yer aldı.

Öte yandan “Viola Come Il Mare” adlı polisiye dizide başrol oynayan Yaman’ın projesi 6 Mart’ta seyirciyle buluşacak. Aynı zamanda “Sandokan” adlı ünlü tarihi karaktere hayat vermeye hazırlanan Yaman bu yıl Disney Plus’ın Ay Yapım tarafından hazırlanacak dizisinde de başrol oynayacak. 4 ay Sandokan, 4 Ay Disney Plus dizisi için ter dökecek olan yakışıklı oyuncunun geçen yıl rol aldığı İtalya’daki makarna reklamıyla da yeni sezon için bir kez daha anlaştığı da ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir