1. Anasayfa
  2. Dizi

Yasak Elma’nın sezon finaline hangi ünlü oyuncu konuk oluyor?

Yasak Elma’nın sezon finaline hangi ünlü oyuncu konuk oluyor?

Televizyon dünyasının en sevilen dizilerinin başında gelen Yasak Elma 6. sezonunda da seyirciyle buluşmaya devam edecek. Son bölüm kafaları karıştıran bir sahneyle bitecek. Yıldız kıskançlık krizi sonrası kendisini Ender ve Çağatay’la aynı arabada bulur. Doğan’ın Çağatay’ı yok etme planı işler ancak arabada bu kez Ender’in yanı sıra Yıldız da vardır. Frenleri tutmayan araç uçurumdan aşağıya yuvarlanır. Peki bu 3 kişiden kim ya da kimler hayatta kalacak?

İşte bu sorunun yanıtı önümüzdeki sezon yanıt bulacak. Kulislerdeki bilgi Çağatay’ın ve Ender’in öleceği yönündeydi. Ancak “çok yoruldum” diyen Şevval Sam cephesinde dizide kalabileceği yönünde yeni bilgiler gelmeye başladı. Bu durum da önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Yapımcı Fatih Aksoy’un başrol oyuncularıyla tek tek görüşeceği öğrenildi. Şu an kesin olan tek bilgi Berk Oktay’ın ayrıldığı yönünde…

Öte yandan İnci Pars Özgürgün dizinin sezon finaline konuk olacak. Başarılı oyuncu dizide Ender’in arkadaşı Seda karakterine hayat verecek. Oyunculuk kariyerine bebek arası veren Özgürgün, böylece Yasak Elma’yla mesleğine dönüş yapmış olacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 10 Haziran 2022

    Yasak elma sezon finali yukarıda bahsedildiği gibi olursa kendini tekrar etmiş olmuyormu?Daha önceki sezon finalinde de Ender,Yildiz ve Çagatayin babası birlikte iken bomba patlamış ve Çagatayin babası ölmüştü. Şimdide araba kazasında Çağatay ölecekmiş. Azrail Enderle Yıldızı hep es geçiyor.Torpil yapıyor herhalde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir