1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Senden Kalan” filminin çekimleri İstanbul’da başladı

Yapımcılığını Ege Grup Medya’dan Alpaslan Akman, Bilal Fırat Fendoğlu ve Yunus Akman'ın üstlendiği, yönetmenliğini Ümit Gündoğdu’nun yaptığı "Senden Kalan” filminin senaryosunu Bektaş Topaloğlu kaleme alıyor.

“Senden Kalan” filminin çekimleri İstanbul’da başladı
Duygusal yönü güçlü hikayesiyle dikkat çeken “Senden Kalan” filmi sete çıktı. İstanbul’un farklı semtlerinde başlayan çekimler, yoğun tempoyla devam ediyor. Yapımcılığını Ege Grup Medya’dan Alpaslan Akman, Bilal Fırat Fendoğlu ve Yunus Akman‘ın üstlendiği, yönetmenliğini Ümit Gündoğdu’nun yaptığı filmin senaryosunu Bektaş Topaloğlu kaleme alıyor.
Film, podyumların parlayan yıldızlarından bir modelin sahnede bayılmasıyla başlayan çarpıcı bir süreci anlatıyor. Genç kadının hastalığı, sadece kariyerini değil, tüm hayatını ve ilişkilerini etkiliyor. Hastanede karşılaştığı gizemli biri ise kaderini bambaşka bir yola sürüklüyor. Hem dokunaklı hem umut dolu bir hikaye sunacak olan Senden Kalan’ın oyuncu kadrosunda İlayda Çevik, Ferhat Gündoğdu, Cemal Hünal, Burak Sergen, Nefise Karatay, Özgür Emre Yıldırım, Ayşen İnci, Ege Aydan, Melissa Dilber, Barçın Çalış ve Taygun Erkeskin yer alıyor.
thumbnail
Önerilen Yazı
Sevdiğim Sensin’in Erkan’ı Aytaç Şaşmaz oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir