1. Anasayfa
  2. Dizi

Senden Daha Güzel dizisine ünlü konuk

Senden Daha Güzel dizisine ünlü konuk

FOX’un Gold Film imzalı dizisi “Senden Daha Güzel” dizisi seyirciden hem ekranda, hemde dijital mecrada büyük ilgi görüyor. Ketche’ninyönetttiği diziyi Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Cemre Baysel ve Burak Çelik’i buluşturan dizide Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlugibi ünlü isimler de rol alıyor.

Dizinin artık her bölümüne yeni bir ünlü isim konuk oluyor. Sinan Engin’in renk kattığı dizide şimdi de müzik dünyasından ünlü bir isim rol alacak. Dermatolog olarak çalışan Efsun ile ünlü estetikçi Emir’in eğlenceli hikâyesini anlatan diziye ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu konuk olacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir