1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Seda Bakan ile Mehmet Günsür aynı filmde

Seda Bakan bir sanat filmiyle setlere dönmeye hazırlanıyor.

Seda Bakan ile Mehmet Günsür aynı filmde

Seda Bakan peş peşe rol aldığı reklam filmleriyle dikkat çekiyor. Seda Bakan art house bir filmde oynamaya hazırlanıyor. Gökhan Tiryaki imzalı filmde Mehmet Günsür hem oynayacak, hem de yapım ortağı olacak. Seda Bakan çekimleri yakında başlayacak olan filmle ilgili “İlk kez bir art house filmde oynayacağım. İnşallah iyi olur, onun içeriğinden çok bahsedemiyorum ama kadro çok güzel. Mehmet Günsür ile oynayacağız. İnşallah çok heyecanlıyım, bekliyorum okuma provaları olacak” dedi.

Sempatik oyuncu ayrıca bu yaz “Zeytin Ağacı” dizinin 2. Sezon çekimleri için kamera karşısına geçeceğini de söyledi ve “Zeytin Ağacı dizisinin 2. ve 3.sezonunu çekmeye başlayacağız yazın… Ben iki bebekle yazın Ayvalık’ta olacağım. Onu nasıl yapacağımı Kara kara düşünüyorum ama çok güzel bir ekibimiz olduğu için sıkıntı olursa çocuğu birilerine bırakır giderim” dedi.
thumbnail
Önerilen Yazı
Hande Erçel ‘İki Yabancı’yla anlaştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir