1. Anasayfa
  2. Dizi

Pınar Deniz’in yeni Kaan’ı…

Pınar Deniz’in yeni Kaan’ı…

Pınar Deniz son yılların yükselen yıldızları arasında… Güçlü oyunculuğu kadar sesinin ve fiziğinin güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Deniz her yönüyle başarısını konuşturuyor. Reyting rekortmeni Yargı’nın peşinden Disney Plus’ın Avcı dizisinde rol alan Deniz, ayıca peş peşe dev reklam kampanyalarında görev alıyor.

Kariyerinde altın dönemini yaşayan genç oyuncunun haliyle özel hayatı da mercek altına alınıyor. Yakın zamana kadar adı rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu’yla anılan güzel oyuncunun şimdi de Kaan Yıldırım’la yakınlaştığı gündemde… İki oyuncunun fanları dedektif gibi araştırma yaparak ikilinin aşk yaşadığını sosyal medya paylaşımlarıyla ispat etmeye çalışıyor.

Peki gerçekten iki oyuncu yeni bir ilişkiye mi başladı? Bu konuda edindiğim bilgiler şunlar; Pınar Deniz “Avcı” dizisindeki partneri Uraz Kaygılarıoğlu’nun evinde düzenlediği 35. Yaş günü partisinde yakınlaştı. Bu samimiyet gerçek bir ilişkiye döner mi, yoksa flört ve samimi bir arkadaşlık noktasında kalır mı? Hep beraber göreceğiz.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir