1. Anasayfa
  2. Dizi

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinde çok özel sürpriz

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinde çok özel sürpriz

Ünlü aktör Oktay Kaynarca’nın atv’de yayınlanacak yeni dizisi için hummalı bir hazırlık yapılıyor. Geçen sezon herkes “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ı beklerken yapımcı ile kanal arasında yaşanan anlaşmazlık yüzünden fenomen dizinin aniden yayından kalkması büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Atv’den gelen teklifle kanala yeni bir dizi hazırlamaya başlayan Kaynarca şu günlerde büyük bir heyecan yaşıyor. Başarılı aktörün “Ben Bu Cihana Sığmazam” adlı yeni dizisinin oyuncu seçimi neredeyse tamamlandı. Seyirci dizinin yayınlanacağı tarihi iple çekiyor.

Mahinur Ergun, Alican Yaraş ve Yusuf Alp’in kaleme aldığı diziyi Onur Tan yönetecek. Aynı zamanda yapımcı kimliğiyle dizide rol alacak olan Oktay Kaynarca’ya Pelin Akil (Firuze), Ebru Özkan (Leyla), Işıl Yücesoy (Gülendam), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Mina Derman (Suna), Eren Vurdem (Azamet), Ali Seçkiner Alıcı (Kırban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), İnanç Konukçu (Ethem), Ragıp Savaş (Atakan), Değer Alp (Canan), Pelin Uluksar (Süheyla), Aslı Sevi (Azade), Melisa Duru Ünal (Mercan), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Burcu Binici (Meltem), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Umut Mirza (Necip) ve Selçuk Kılıç (Birkan) eşlik edecek.

Dizinin çok özel bir de sürprizi var. Oktay Kaynarca’nın hayatında çok özel bir yeri olan unutulmaz aktör Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan Ünlüoğlu… Kaynarca 1 Ekim 2019’da aramızdan ayrılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki rol arkadaşı, can dostu Tarık Ünlüoğlu’nun hayattayken üzerine titrediği eşiyle dizide çalışmayı özellikle istedi. Şu günlerde “Bozkır Aslanı Celaleddin” dizisinin ikinci sezonunda rol alan usta oyuncu Gülenay Kalkan “Ben Bu Cihana Sığmazam”da Elmas karakterine hayat verecek.

29 Haziran’da sete çıkması planlanan dizide Oktay Kaynarca iki farklı hayatı olan asker Cezayir’e hayat verecek. Bazı sahneleri yurt dışında çekilecek olan dizide geçmişini gizlemek zorunda kalan asker Cezayir, sınır tanımayan doktor Firuze’yle evleniyor. Nefes nefese olayların yaşanacağı dizi şimdiden büyük merak konusu…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir