1. Anasayfa
  2. Dizi

Murat Yıldırım’lı “Yer Eksi 2″ye yeni flaş isimler

Murat Yıldırım’lı “Yer Eksi 2″ye yeni flaş isimler
“Nefes”, “Anadolu Kartalları” ve “Yolun Açık Olsun” filmlerinin senaristi Hakan Evrensel’in kaleme aldığı “Yer Eksi İki” isimli sinema filminin hazırlıkları sürüyor. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu oturacak. Filmde başlıca rolleri Murat Yıldırım, İlker Aksum ve Şahin Kendirci paylaşacak.
Yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş – Orgino Medya’nın üstlendiği filmde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ücra bir köşesi ve birbirinden çok farklı hayatları olan “Gazeteci Ufuk” “Elektrikçi Salman” ve Tayfun Yüzbaş’nın etkileyici hikâyesi beyazperdeye taşınacak. Bestemsu Özdemir’in Şebnem rolüne hayat vereceği filmde “Oktay Astsubay” rolünü ise Murat Yıldırım’ın “Aziz” dizisindeki rol arkadaşlarrından Eren Hacısalihoğlu canlandıracak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir