1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Müjdemi İsterim filminin galası da iptal edildi

Müjdemi İsterim filminin galası ülkemizi derinden sarsan terör eylemi nedeniyle iptal edildi.

Müjdemi İsterim filminin galası da iptal edildi

Usta yapımcı Erol Avcı’nın  imza attığı komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’ 18 Kasım’da vizyona giriyor. Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum’u buluşturan filmin yarın Kanyon’da yapılması planlanan galası ülkemizi derinden sarsan terör eylemi nedeniyle iptal edildi. TMC Film “Müjdemi İsterim filminin 16 Kasım Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek galası iptal edilmiştir. Ülkemizin uğradığı hain terör saldırısının ve kaybetiğimiz altı canın yarattığı büyük üzüntüyü paylaşıyor, yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve Türk halkına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” açıklamasını yayınladı.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı filmin senaryosunu Olcay Onur Kaya’nın kaleme aldı. Eğlenceli sahneleriyle çok konuşulacak ‘Müjdemi İsterim’, seyirciye  başrolünde olduğu temposu hiç düşmeyen bir komik bir macera sunuyor. Filmde usta oyuncular Mehmet Özgür ve İlker Aksum, filmde ilginç karakterlerle perdede olacak.

Mehmet Özgür, filmde Ahmet Kural’ın hayat verdiği Bulut’un amcası emekli özel kuvvetler personeli Kazım’ı canlandırırken, İlker Aksum ise Bulut’un başını sürekli belaya sokan ama ne olursa olsun onu yalnız bırakmayan eniştesi Niyazi’ye hayat veriyor. Bulut başına gelen felaketin ardından amcasının kapısını çalarken, ekipteki en zayıf halka olan Niyazi’nin marifetleri seyirciyi kahkaha krizine sokacak. Bir yanlış anlaşılma sonucu cinayetle suçlanmaları sonucu mecburi bir kader ortaklığına giren Bulut ve Müjde’nin suçsuzluklarını ispat için çıktıkları macera seyirciye komik olduğu kadar heyecanlı bir seyirlik vaat ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Darmaduman’la ilgili flaş değişiklik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir