1. Anasayfa
  2. Dizi

Meryem Uzerli çocuklarıyla beraber “Ru” dizisi için Urla’da

Meryem Uzerli çocuklarıyla beraber “Ru” dizisi için Urla’da

Ülkemizde son olarak “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde rol alan Meryem Uzerli, 5 yıl sonra Medyapım’ın Disney Plus için hazırladığı “Ru” dizisinde başrol oynayacak. Uzerli dizide hayallerinin peşinde koşup Urla’da eşiyle Ru adlı restoranı işleten Reyan karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncu çocuklarıyla beraber Urla’ya yerleşti. Bayram öncesi ilçeye giden Uzerli, çekimler boyunca kalması için tutulan evin hazırlığıyla ilgilendi.

Bahadır Karataş’ın yöneteceği dizide Uzerli’nin eşi Emir’i Emre Karayel, aşk yaşadığı genç üniversiteli Uzer’i Burak Berkay Akgül, Uzer’in kanser hastası annesini Şevval Sam, Uzer’in en yakın arkadaşı Deniz’i Hira Koyuncuoğlu, Ru’da şeflik yapan Tümsek rolünü de usta oyuncu Zafer Algöz canlandıracak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir