1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

İşte Ozan Akbaba’nın yeni projesi… Karabağ Zaferi Film oluyor

İşte Ozan Akbaba’nın yeni projesi… Karabağ Zaferi Film oluyor
Büyük bir yatırımla kurduğu Türkiye’nin ilk virtual production stüdyosu ve arka arkaya çektiği iddialı dizi ve filmlerle sektöre güçlü bir giriş yapan MGX Fim’in kurucusu Müşvik Guluzade son olarak senaryosunu Ozan Akbaba’nın yazdığı Türkiye’nin ilk aksiyon filmi Anka’yı tamamlamıştı.
Ozan Akbaba’nın aynı zamanda başrolünü oynadığı Anka’nın çekimleri bittikten sonra Müşvik Guluzade ve Ozan Akbaba birlikte Azerbaycan’a gitti.
Yapımcı ve ünlü oyuncunun kardeş ülkeye ziyareti merak konusu oldu. Çok geçmeden ziyaretin nedeni belli oldu.
Müşvik Guluzade yine çok büyük bir prodüksiyon için kolları sıvadı. Başrolünde Ozan Akbaba’nın yer alacağı film, Karabağ Zaferi’ni anlatacak. Guluzade ve Akbaba şimdiden merak uyandıran sinema filmlerinin hazırlıkları için başta Kültür Başkenti Şuşa olmak üzere pek çok ili gezdi.
Öte yandan sinema filmi Anka’nın 2022’nin ilk aylarında vizyonda olacağı, kod adı “Karababağ” olan filmin ise 2022 yazında sete çıkacağı öğrenildi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir