1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu’nun “Mutluyuz” filmi atağa geçti

29 Aralık’ta vizyona giren “Mutluyuz” filmi ikinci haftasında 100 bin seyirci sınırına dayanarak uzun zamandır sektörde görünmeyen bir performans sergiledi.

İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu’nun “Mutluyuz” filmi atağa geçti

“Mutluyuz” filmi önceki cuma gösterime girmiş ve ilk 3 gününde 73 bin 74, ilk haftasında da 167 bin 602 seyirciye ulaşmıştı. İbrahim Büyükak’ın yazıp yönetip başrolünü başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu’yla paylaştığı film, bir haftada 20 milyon 971 bin 232 TL hasılata ulaşmıştı. “Mutluyuz” filmi ikinci haftasında ise atağa geçti.

Sevgilileri tarafından aldatıldıktan sonra teselliyi birbirlerinde bulan Ferhat ve Aslı’nın evliliklerinin 3. yıldönümlerinde gittikleri renkli tatilin hikâyesini anlatan filmin gişesi bir önceki haftaya göre yüzde 30’dan fazla artış gösterdi ve hafta sonu 100 bin seyirci sınırına dayanarak uzun zamandır sektörde görünmeyen bir performans sergiledi. Özellikle kadınlardan olumlu tepkiler alan “Mutluyuz”un seyircisini artırarak uzun süre vizyonda kalacağı tahmin ediliyor. “Atatürk”ün cuma günü gösterime giren 2. filminin de hafta sonu 140 ile 145 bin arası gişe yapması bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cansel Elçin “Şahane Hayatım” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir