1. Anasayfa
  2. Dizi

Hakime Hanım dizisinin seti neden durdu?

Hakime Hanım dizisinin seti neden durdu?

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın patronu olduğu Tims&B, Vahide Perçin “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinden ayrılırken ünlü oyuncuyla yeniden beraber çalışacaklarını duyurmuştu. Perçin için başarılı kalem Ayfer Tunç “Hakime Hanım” kod adlı diziyi kaleme aldı. Yeni sezonda atv’de yayınlanacak olan dizi geçen haftalarda sete çıktı.

Vahide Perçin’in eşini Cem Davran’ın, kızını Feyza Sevil Güngör’ün, oğlunu Yusuf Çim’in oynadığı dizinin bir haftalık çekimleri tamamlandı. Daha sonra ise ani bir kararla sete ara verdi. Emre Aybek’in yönettiği projede bir dizi değişiklik yapılacağı öğrenildi. Ekibe senaryo ve mekan değişikliği nedeniyle bu kararın alındığı iletildi. Ancak Kaan Yıldırım’ın da kadrosunda olduğu İstanbul’da çekilen kod adı Hakime Hanım dizisinde yönetmen ve oyuncu değişikliklerinin de yapılacağı konuşuluyor. Dizinin temmuz sonunda yeniden sete çıkması planlanıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir