1. Anasayfa
  2. Dizi

Hakim dizisinin kadrosuna flaş isim

Hakim dizisinin kadrosuna flaş isim

Limon Yapım’ın atv için çektiği “Hakim” dizisi 4 Nisan Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak. Yapımcılığını Hayri Aslan üstlendiği dizinin genel koordinatörlüğünü Akın Topuz yapıyor. Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir’in yönettiği dizinin senaryosunu unutulmaz dizilerin yazarı Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma kaleme alıyor.

Dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Fatih Berk Şahin, Seda Akman, Eslem Akar, Burcu Kara, Naz Çağla Irmak, Hakan Yufkacıgil ve Gülsen Tuncer’i buluşturan dizinin ekibine son olarak Yağız Can Konyalı katıldı. Başarılı oyuncu ikinci bölümden itibaren Azem’in (Yurdaer Okur) oğlu Metehan’a hayat verecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir