1. Anasayfa
  2. Dizi

Esra Bilgiç Atatürk dizisinde Madam Corinne oldu  

Esra Bilgiç Atatürk dizisinde Madam Corinne oldu   

Dünya devi Disney Plus yarın Tersane İstanbul’a düzenlenecek görkemli bir geceyle yayın hayatına başlayacak. Gecede platformla içerik anlaşması yapan Megastar Tarkan sahne alacak. Halit Ergenç, Cansu Dere, Can Yaman, Pınar Deniz, Timuçin Esen, Burak Deniz, Aras Bulut İynemli, Eda Ece, Demet Özdemir, Aslı Enver, Hande Erçel, Buğra Gülsoy ve Engin Akyürek’li tanıtım filmi büyük ilgi gören platformun en gözde projelerinin başında “Atatürk” dizisi geliyor.

Lanistar Medya’nın imza atacağı dizi için kampa giren başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli Arapça, Farsça, Almanca ve Fransızca eğitimi de aldı, tarih kitapları okudu, belgeseller izledi.

Diziye şimdiye kadar çektiği tüm projeler büyük beğeni toplayan Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden Mehmet Ada Öztekin imza atacak.

Mehmet Günsür’ün Ali Rıza beyi, Songül Öden’in Zübeyde hanımı ve Sahra Şaş’ın Makbule hanımı oynayacağı dizinin çekimleri temmuz sonunda başlayacak.

Türk halkına özlemini duyduğu Atatürk projesini armağan etme iddiasıyla çekilecek olan dizide son yılların en beğenilen oyuncularından Esra Bilgiç, Madam Corinne rolüne hayat verecek. Madam Corinne Lütfü, Atatürk’ün 1913 ile 1917 yılları arasında mektuplaştığı İtalyan aile dostu…  İlk sezonu 6 bölümden oluşacak dizi 29 Ekim’de Cumhuriyet’imizin 100. Yılında seyirciyle buluşacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir