1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Dilan Çiçek Deniz'den sürpriz proje... Tiyatroda parlayacak

Okan Bayülgen ve Selçuk Yöntem'li "Amadeus" oyununun yeni Constanze'si Dilan Çiçek Deniz oldu.

Dilan Çiçek Deniz’den sürpriz proje… Tiyatroda parlayayacak

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen “Amadeus”ta Constanze karakterini yeni sezonda Dilan Çiçek Deniz canlandıracak. 70 kişilik dev kadrosuyla, 3 sezondur kapalı gişe sahnelenen “Amadeus” kadrosuna katılan Dilan Çiçek Deniz, ı Levent Özdemir’in objektifine Constanze kostümü ve makyajıyla poz verdi.

Üç sezondur Constanze karakterini başarıyla canlandıran Özlem Öçalmaz’ın hamileliği nedeniyle yeni sezonda bu rolü üstlenen Dilan Çiçek Deniz, “Amadeus” dünya ve Türk tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir eser ve tam 3 sezondur kapalı gişe sahnelenen bir oyun.

Bu büyük prodüksiyonda usta oyuncular ile aynı sahneyi paylaşacağım için çok heyecanlı ve mutluyum” dedi. “Amadeus”, 21 -22 Eylül tarihlerinde yeni tiyatro sezonunu Zorlu PSM’de açacak. Peter Shaffer tarafından kaleme alınan ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği oyunun kostümleri Nalan Alaylı tarafından hazırlanırken, “Amadeus”un, dönem makyajları ise Neriman Eröz’e ait…

thumbnail
Önerilen Yazı
Aziz dizisiyle ilgili şok karar… Final yapıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir