1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Aytaç Şaşmaz’dan bomba anlaşma… Yeni projesi belli oldu

Aytaç Şaşmaz’dan bomba anlaşma… Yeni projesi belli oldu

Baht Oyunu’nun ardından yeni projesi merak konusu olan Aytaç Şaşmaz, kararını verdi.

Yakışıklı oyuncu, başarılı yapımcı ve yönetmen Alper Çağlar’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı “İlk Göktürk” filmi için el sıkıştı.

Filmde İstemi karakterine hayat verecek olan Aytaç Şaşmaz okçuluk derslerine başladı.

Uzun ve zorlu bir arama süreci içine girdiğini anlatan Alper Çağlar, şöyle konuştu:

“Performans potansiyeli, iyi niyet, yaş, etnik fenotip ve projenin görülmemiş uzun çekim süresi hesaba katıldığında bu karar beni aylarca meşgul etti. Ses tonundan, bakışlarıyla sessiz oyunculuğa kadar, benim kadar baskın bir yönetmenin tavsiyelerini anında uygulayacak sağduyuya ve sabra sahip 2019’dan beri aradığım bu filmin “false nine” forveti Aytaç Şaşmaz olacak. Aytaç’ın rolünün önüne geçmeyecek alçakgönüllü karakteri ve karşılaşacağımız zorlukları anlattığımda gözüpek bir güleryüzlülükle motive olması güzel bir dostluğun başlangıcı olacağını söylüyor. Yörükleri kayırıyorum diyenleriniz olacak; doğrudur. Bu oyuncu seçimi sürecinde bir sonraki açıklama Bumin olacak…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir