1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Zeytin Ağacı"nın 2. ve 3. sezonu ne zaman çekilecek?

"Zeytin Ağacı" dizisi Netflix'in tüm dünyada büyük ses getiren yerli içerikleri arasına gitmişti.

Zeytin Ağacı’nın 2. ve 3. sezonu ne zaman çekilecek?

“Zeytin Ağacı” dizisi OGM Pictures’ın Netflix’te büyük ilgi çeken yerli içerikleri arasında yerini almıştı. Nuran Evren Şit’in etkileyici kaleminden çıkan dizi, o kadar sevildi ki 2. ve 3. sezon onayını da aldı. Aile dizilimi kavramıyla ilgili de farkındalık yaratan Nuran Evren Şit, geçen günlerde dizinin yeni sezonlarını yazmaya başladığını duyurdu. Bu sezon “Yalı Çapkını” dizisini çeken başarılı yönetmen Burcu Alptekin de Şit’in paylaşımını sayfasında yayınladı.

Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz ve Seda Bakan’ın hayat verdiği Ada, Sevgi ve Leyla’nın atalarının hikâyelerinden yola çıkarak şifa aradığı dizinin 2. ve 3. sezonu peş peşe çekilecek. Planlanan çekim takvimi ise dizinin ağustos ayında sete çıkıp kasım sonunda çekimlerinin bitmesi yönünde… Bu durum Burcu Alptekin’in yerine yeni sezonda “Yalı Çapkını” dizisini kimin yöneteceği sorusunu akıllara getirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Acun Ilıcalı’nın sağ kolu Esat Yontunç “Tuzak” dizisinde oynadı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir