1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Usta yönetmen Yılmaz Atadeniz'in kızı Işık Atadeniz'den Zafer Algöz'e sert tepki

Geçen çarşamba sabahı aramızdan ayrılan Yeşilçam'ın büyük ustalarından Yılmaz Atadeniz'in vefatının ardından Zafer Algöz'ün attığı tweet Atadeniz ailesini kızdırdı.

Usta yönetmen Yılmaz Atadeniz’in kızı Işık Atadeniz’den Zafer Algöz’e sert tepki

Türk sinemasını tür sinemasına çeviren değerli yönetmenlerimizden Yılmaz Atadeniz geçen çarşamba aramızdan ayrılmıştı. Bebek Camisi‘nde kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı‘nda defnedilen 91 yaşındaki usta yönetmenin vefat haberini Zafer Algöz “Yeşilçamın enteresan filmlere imza atan yönetmeni Yılmaz Atadeniz ağabeyimizi kaybettik.Allah rahmet eylesin.🙏” mesajıyla paylaşmıştı. Birçok haber sitesi Yılmaz Atadeniz’in vefat haberini Zafer Algöz‘ün duyurduğunu yazdı.

Yılmaz Atadeniz‘in kızı Işık Atadeniz babasının filmleri için “enteresan” sözünü kullanan Zafer Algöz’e tepki gösterdi ve şunları söyledi:

“Bu sözlerini tiyatro alt yapılı ve vizyonlu bir sanatçıya yakıştıramadığım gibi son derece talihsiz ve cahilce bir açıklama yapmış. Çok üzücü, kendilerini kınıyorum. Yılmaz Atadeniz gibi sinemaya değerli eserler üretmiş, senelerce emek vermis bir yönetmene bu yakıştırmayı yapmamalıydı…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Şahin ve Çağlar Ertuğrul’lu Prens dizisinden ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir