1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasak Elma'nın büyük finalinde neler olacak? İşte ilk bilgiler

Yasak Elma yarın yayınlanacak bölümünün ardından 177. haftasında final yapacak. Büyük final öncesi heyecan dorukta... Final bölümüne ait kulislerde ilk bilgiler dolaşmaya başladı.

Yasak Elma’nın büyük finalinde neler olacak? İşte ilk bilgiler

Yasak Elma dizisinin seçim sonrası yayınlanmayan yeni bölümü yarın ekrana gelecek. Medyapım‘ın imza attığı fenomen diziye şanına yakışır bir final bölümü yazıldı. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin son bölümü Caner (Barış Aytaç) ve Kumru’nun (Biran Damla Yılmaz) görkemli ve aksaklıkları nedeniyle de heyecan yaratan düğün sahneleriyle başlayacak.

Finalin en önemli tarafı 2 yıllık zaman atlamasının yaşanması… Bu sırada bir ölüm olayı gerçekleşiyor. Bu ölüm dizideki tüm dengeleri değiştirecek. Final bölümünün ayrıca çok sayıda sürprizi de olacak.

Film projesi iptal edildi

6 yıl boyunca seyirciye güzel vakit geçiren, dizi tarihine geçen “Yasak Elma“nın bu yaz çekilmesi planlanan Disney Plus‘taki sinema filmi de son gelen haberlere göre şimdilik iptal edildi. Bu arada “Yasak Elma” yurt dışı satışıyla FOX‘u ihya eden dizilerin başında geliyor. Bu büyük başarıda şüphesiz televizyon ve dizi dünyasının duayen ismi Fatih Aksoy‘un emeği ve deneyiminin katkısı büyük… Bazı önemli sahneleri kendisi yöneten Aksoy, 6 yıl boyunca senaryonun her bölümüyle de titizlikle ilgilendi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın’ı dünyaca ünlü yıldıza benzetti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir