1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yarın Yalı Çapkını'nda bir sürpriz var

Yalı Çapkını dizisinin yarın 23. bölümü ekrana gelecek.

Yarın Yalı Çapkını’nda bir sürpriz var

Yalı Çapkını dizisi yarın yine çok heyecanlı bir bölümle seyirciyle buluşacak. Burcu Alptekin’in yönettiği Star TV’nin OGM Pictures imzalı dizisinde Fuat ve Asuman’ın arasındaki kriz, Ferit’in kar tatili planı, Defne’nin İfakat ve Gülgün’le konuşması gibi olaylar yeni bölüme damga vuracak.

Dizinin içinde bir de sürprizin ekrana geleceği ve Yüz Yıllık Mucize’nin yayın tarihinin açıklanacağı konuşuluyor. Star TV’de pazartesi “Ömer”, salı “Gecenin Ucunda”, Çarşamba “Çöp Adam”, cuma “Yalı Çapkını” ve pazar “Çok Güzel Hareketler 2” yayınlanıyor. Kanalın elinde şu anda perşembe ve cumartesi günleri boş…

Salı günleri yayınlanan ve yurt dışı satışlarından dolayı 26. bölümde final yapacak olan “Gecenin Ucunda” dizisinin günü değiştirilip “Yüz Yıllık Mucize” salı günü yayınlanabilir ya da perşembe ve cumartesi günleri arasında tercih yapılabilir. Kanalın nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde flaş ayrılık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir