1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'ndaki yalının kirası ne kadar?

Daha önce Masumiyet dizisinde Hülya Avşar'ın oturduğu yalıya aylık 225 bin TL ödendiği öğrenildi.

Yalı Çapkını’ndaki yalının kirası ne kadar?

Yalı Çapkını dizisi açık ara bu sezonun en başarılı dizisi… Her hafta aldığı reytinglerle yayıncı kanalı Star’ın yüzünğ güldürmekle kalmayıp dijital izlenmeleriyle de rekor üstüne rekor kıran dizinin çekildiği yalı büyük ilgi görüyor. Sabancı ailesine ait olan Beylerbeyi’ndeki yalı geçen sezon da Hülya Avşar’lı Masumiyet dizisine ev sahipliğini yapmıştı. O dönem Gold Film’in Sabancı ailesine aylık 225 bin TL ödediği öğrenildi.

Yalı Çapkını için ise geçen yaz OGM Pictures aylık 600 bin TL’ye anlaşma yaptı. Osmanlı mimarisine sahip  olan eski adı Şevket Paşa Yalısı olan binada 25 kişilik yemek yeme alanı da bulunuyor. Sabancı ailesinin üyesi Dilek Sabancı tıpkı geçen yıl 13 bölüm süren Masumiyet dizisinde olduğu gibi yalının tüm kira gelirini engelliler için bağışlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Barış Arduç cephesinden kötü haber
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir