1. Anasayfa
  2. Dizi

‘Yalı Çapkını’ dizisinin Seyran’ından yeni anlaşma  

‘Yalı Çapkını’ dizisinin Seyran’ından yeni anlaşma   

Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vuruyor. OGM Pictures’ın Star TV için çektiği ilk dizi olan Yalı Çapkını bu senenin hem ekranda, hem de dijitalde en çok izlenen projesi oldu. Burcu Alptekin’in yönettiği dizinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in kariyerindeki yükselişleri de sürüyor. Dizinin bu cuma ekrana gelecek olan yeni bölümünde Seyran, Ferit’i yurt dışına gitme kararından vazgeçiriyor. İkili tutkulu bir öpüşme sahnesiyle de seyirciyi şaşırtacak. Bundan sonra ikili arasındaki aşk da artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlayacak.

Dizinin güzeller güzeli Seyran’ı Afra Saraçoğlu bu arada yeni bir anlaşmaya imza attı. Saraçoğlu, geçen yıl çok yüksek ücretli onlarca dizi ve filmden teklif almasına rağmen parayı değil, işine yatırım yapmayı seçmişti. Oyunculuğun er meydanı olan tiyatro sahnesine çıkan Saraçoğlu, Nurgül Yeşilçay’la sahneledikleri “Bir Barda Bir Gece” oyunundaki başarılı performansıyla da takdir toplamıştı. Reklamcıların da gözdesi olan yetenekli oyuncu dünyaca ünlü bir güzellik markasının yüzü oldu. Saraçoğlu Garnier markasının reklam yüzü oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Hande Erçel’in yeni dizisi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir