1. Anasayfa
  2. Dizi

Yabani’nin Yaman Ali’si Halit Özgür Sarı’yı yüreğini burkan olay

Her salı FOX’ta seyirciyle buluşan Yabani dizisinin başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı hikâyeye sokaklarda yaşam mücadelesini veren bir gence hayat vererek başlamıştı.

Yabani’nin Yaman Ali’si Halit Özgür Sarı’yı yüreğini burkan olay

Halit Özgür Sarı her hafta başrolünü oynadığı Yabani dizisindeki etkili oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Dizide sokaklara düşen ve kağıt toplayarak hayatta kalma mücadelesi veren ardından da gerçek ailesine kavuşan Yaman Ali’ye hayat veren Halit Özgür Sarı rolü sayesinde yaşadığı farkındalığı şu sözlerle anlattı:

“Sokakta çöp toplayan insanları aslında görmüyoruz ama iş gelmeye başlayınca Ben görmeye başladım. Bu sefer konuşmaya başladım. Sohbet sohbeti açtı. Mekanlarına gittim, oturdum, sohbet ettim. Bizi şu konu çok vurmuştu; kulaklık takıyorlar ya sürekli… ‘Sokakta neden kulaklık takıyorsunuz?’ sorusuna şöyle bir cevap aldım; küfür ederlerse duymayalım diye’ dedi bana… Geldim ve bunu yönetmenimiz Çağatay Tosun’a söyledim… O da mahvoldu, ben de mahvoldum…”

Başarılı oyuncu hayata bakış açısının değiştiğini belirtti ve “Şimdi sete geleceğim mesela… Kapıdan çıkıyorum arabaya biniyorum, görüyorum hemen sohbet etmeye çalışıyorum. ‘Nasılsın iyi misin?’ diyorum. Yolda her zaman yol veriyordum. Ama şimdi daha bir istekle yol veriyorum” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bambaşka Biri” dizisine günü değiştiği akşam Londra’dan En İyi Dizi Ödülü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir