1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Vahide Perçin'e sahte hesap şoku

Vahide Perçin tıpkı Oktay Kaynarca gibi adına açılan ve depremzedeler için yardım toplayan adresle ilgili harekete geçti.

Vahide Perçin’e sahte hesap şoku

Vahide Perçin adına açılan sahne twitter hesabından depremzeler için yardım toplandığını öğrendi. Ünlü oyuncu hemen yasal haklarını kullanmak için harekete geçti.

Perçin’in başkanlığını yaptığı Oyuncular Sendikası da yaptığı açıklamada sahte hesaptan gelen mesajların dikkate alınmamasını konusunda bilgilendirme yaptı. İşte o açıklama:

“Kamuoyuna!… Sendikamızın Genel Başkanı Vahide Perçin adına para toplanmak amacıyla sahte bir twitter hesabı açılmış olduğu bilgisi tarafımıza iletilmiştir. Başkanımız Vahide Perçin’in hiçbir mecrada sosyal medya hesabı bulunmamaktadır. @vahide_percin twitter hesabı üzerinden gönderilen mesajlara ve atılan tweet’lere lütfen itibar etmeyiniz. Ayrıca konu hakkında ivedilikle yasal yollara başvurulacaktır.”

Benzer bir olayı geçen günlerde Oktay Kaynarca da yaşamıştı. Kaynarca adına açılan sahte tiktok hesabından depremzedeler için yardım toplanmaya başlaması üzerine ünlü aktör açıklama yapmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bu sezon sonu bitmesi planlanan Yargı dizisinde flaş ayrılık

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir