1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uraz Kaygılaroğlu'ndan yeni bomba dizi projesi

Uraz Kaygılaroğlu yeni bir dizi projesiyle anlaşma aşamasında...

Uraz Kaygılaroğlu’ndan yeni bomba dizi projesi

Türkiye’nin en iyi karakter yaratan ve en çalışkan oyuncularının başında gelen Uraz Kaygılaroğlu işten işe koşuyor. Geçen yaz Cem Yılmaz imzalı “Erşan Kuneri”yi, peşine Ay Yapım’ın “Üç Kuruş” dizisini çeken Kaygılaroğlu son olarak Disney Plus’ın BKM Film imzalı “Avcı” dizisinde gözde kadın yıldızlarımızdan Pınar Deniz’le başrolü paylaşıyor.

Bir yandan da Pepsi’nin yeni reklam yüzü olan ünlü oyuncunun yeni sezon öncesi görüştüğü proje de belli oldu. Kaygılaroğlu, Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği diziyle görüşüyor. Projenin kod adı “Çöp Adam”… Dizide saplantılı bir adamın etkileyici aşk hikâyesi beyazcama taşınacak. Dizinin oyuncu kadrosu ve yönetmeni henüz netlik kazanmadı. “Çöp Adam”da Kaygılaroğlu’na eşlik edecek kadın yıldız da şimdiden büyük merak konusu oldu.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir