1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan Londra'nın en pahalı marketinin fiyatlarını gösterdi

Londra'nın en pahalı marketinden alışveriş yapan ünlü oyuncu Neslihan Yeldan fiyatları ülkemizdeki ürünlerin satış rakamlarıyla karşılaştırdı.

Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan Londra’nın en pahalı marketinin fiyatlarını gösterdi

Neslihan Yeldan bir süredir işi dışında zamanının büyük bir kısmını oğlunun eğitimi için Londra’da geçiriyor. Ünlü oyuncu bugün arkadaşıyla Londra’nın en pahalı marketinden alışveriş yaptı ve raflardaki ürünlerin fiyatlarını ülkemizdeki marketlerle karşılaştırdı.

Neslihan Yeldan “Fiyatları TL’ye çevirmiyoruz birim olarak bakıyoruz. Enflasyon İngiltere’de %12-13’lere çıktığı için grevler çoğalmış. 5 aydır gelmiyorum, her şeye zam gelmiş. Kiralar da İstanbul gibi çok yüksek… Kokonatlı tuvalet kağıdı £5.80… Kesin bizi kıskanıyorlar ama net. Hissettim yani…” esprisini yaptı. Fiyatların ükemizdeki para biriminin alım gücüyle karşılaştırıldığında çok daha ucuz olduğunu gören takipçileri ünlü oyuncunun paylaşımının altına yorum yağdırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in boşanma davası bayram sonrası açılıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir