1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Üç Kız Kardeş"in Nezahat Hala’sı Benian Dönmez “Adsız Aşıklar"da

Halit Ergeç ile Funda Eryiğit’i buluşturan Netflix'in “Adsız Aşıklar” dizisi güçlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

“Üç Kız Kardeş”in Nezahat Hala’sı Benian Dönmez “Adsız Aşıklar”da

“Adsız Aşıklar” dizisi aşk acısından kurtulmak isteyenleri tedavi eden Aşk Hastanesi’nde yaşananları etkileyici bir dille ele alıyor. Cumartesi Film’in imza attığı, Başar Başaran‘ın yazdığı 8 bölümlük dizide Aşk Hastanesi’nin başında olan ve aşkın hastalık olduğunu düşünen Cem (Halit Ergenç) ile aşka şifa olaralk gören Hazal’ın (Funda Eryiğit) renkli hikayesine birçok ünlü isim de eşlik ediyor. Bu isimlerden biri Benian Dönmez

Üç sezondur süren “Üç Kız Kardeş”te kızların halası Nezahat’a hayat veren başarılı oyuncu Netflix’te yayınlanacak olan “Adsız Aşıklar”da ise Sarah karakterine hayat verecek. Sefaköy’de kurulan görkemli aşk hastanesinde çekilen dizinin set bitiş tarihi ise 11 Nisan olarak planlanıyor. Dizinin ünlü konuk oyuncuları arasında Cansel Elçin, Ozan Açıktan, Sedef Avcı, Seda Akman, Yetkin Dikinciler, Rıza Kocaoğlu, Teoman ve Cemre Ebuzziya, Erdem Kaynarca, Başak Daşman ve Ceren Benderlioğlu yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Salih Bademci ile Şifanur Gül ikinci kez buluşuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir