1. Anasayfa
  2. Dizi

TV dünyasında cuma krizi… O3 Medya kendi dizisiyle yarışacak

TV dünyasında cuma krizi… O3 Medya kendi dizisiyle yarışacak

O3 Medya’nın Star için çektiği “Sana Söz” dizisinin başından beri cuma akşamı yayınlanması planlanıyordu. Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ı buluşturan dizi için bu hafta gün basılacaktı.

O3 Medya’nın patronu Saner Ayar, Show TV için çektiği Aziz dizisi için de çarşamba günü yayın planı düşünüyordu. Ancak kanal “Kırmızı Oda” dizisinin eski oranları alamadığı ve daha rahat reyting alacağını öngördüğü cuma gününde ısrar etti.

Elini çabuk tutan Show TV yönetimi, Star TV gün basmadan bugün öğlen saatlerinde tarihli tanıtım girdi ve Aziz’in yayın gününün cuma olduğunu, Yalancı dizisinin de yayın gününü salı olarak değiştirdiklerini ilan etti.

Star yönetimi bu gelişme üzerine geri adım atmadı ve başka bir gün yerine başından beri planladığı gibi cuma gününde karar kıldı.

Bu durum aynı yapım şirketinin dizilerini karşı karşıya getirdi. Bakalım bu rekabetin kazananı kim olacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir