1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Tolga Sarıtaş Teşkilat’a mı geliyor?

“Teşkilat” TRT’nin “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, “Mehmed Fetihler Sultanı”, “Kara Ağaç Destanı” ve "Gönül Dağı"yla beraber dizisiyle beraber yeni sezona taşıyacağı 5. dizi oldu.

Tolga Sarıtaş Teşkilat’a mı geliyor?

TRT’nin pazar akşamları yayınlanan Tims&B imzalı dizisi Teşkilat 5. Sezonunda da seyirciyle buluşmaya devam edecek. Burak Arlıel’in yönettiği, Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım iki sezon boyunca rol aldığı diziden 9 Haziran’da ekrana gelecek 111. bölümde ayrılacak. Dizinin yeni başrol oyuncusu için de yapım şirketinin daha önce unutulmaz Söz’de başrol oynayan Tolga Sarıtaş’a teklif götürdüğü öğrenildi.

Nişanlısı Zeynep Mayruk’la haziran ayında evlenmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş da geçen günlerde televizyona dizi yapacağını ve kendisini heyecanlandıran bir projeyle görüştüğünü açıklamıştı. Eğer Tolga Sarıtaş’la “Teşkilat”la anlaşırsa Söz’deki eski rol arkadaşı Aybüke Pusat’la da yolu bir kez daha kesişmiş olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’iyle ilgili flaş gelişme
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir