1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Teşkilat’ın başrol oyuncusu kim oldu?

TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın başrol oyuncusunun kim olacağı merak konusuydu.

Teşkilat’ın başrol oyuncusu belli oldu mu?

TRT 1’in pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Teşkilat’ın 3. Sezonu merakla bekleniyor. Başarılı senarist Ethem Özışık’ın yazdığı dizide bu sezon başrol oyuncusu krizi yaşandı. Diziyle baştan beri 2 sezon anlaşması olan Çağlar Ertuğrul’un sağlık sorunları nedeniyle veda ettiği dizide onun yerine yeni bir karakterle gelecek oyuncu merak konusuydu. Senaryo yazıldı. Yeni oyuncunun adının “Ömer” olduğu öğrenildi. Ancak rolü kimin canlandıracağı haftalardır belli olmadı.

Murat Yıdırım’a teklif götürüldü
Bu arada diziye Yunus Emre Yıldırımer, Yunus Narin, usta aktör Levent Can ve Seren Deniz Yalçın katıldı. Burak Arlıer ile Gül Sarıaltın’ın yöneteceği dizinin başrolü için TRT yönetimine çok sayıda isim önerildi. Ancak TRT dizinin yeni başrol oyuncusunun star bir isim olması konusunda ısrar etti. Önerilen hiçbir ismi TRT kabul etmedi. Tim&B’nin patronu Burak Sağyaşar, “Aziz” dizisi son dakika kararıyla yayından kaldırılan Murat Yıldırım’a teklif götürdü.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir