1. Anasayfa
  2. Dizi

‘Teşkilat’ dizisinde bir bomba ayrılık daha

‘Teşkilat’ dizisinde bir bomba ayrılık daha

TRT’nin Tims&B imzalı dizisi Teşkilat pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Tuncer Salman gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizinin Mete Başkan’ı Mesut Akusta projeye veda etmişti.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlediği dizide ayrılıkların devam edeceği ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel ve Burak Müjdeci oturan rekortmen diziden Ezgi Eyüboğlu da ayrılacak.

Dizinin Ceren’i Eyüboğlu aslında birinci sezonun ilk yarısında hikâyeden ayrılacaktı. Ancak karakter diziye çok yakışınca ömrü 2 sezon sürdü. Senaryodaki hikâyesi biten oyuncunun kaçıncı bölümde ayrılacağı ise yakında belli olacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir