1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Televizyon tarihinde bir ilk yaşanacak, tüm özel kanallar ortak yayın yapmayı planlıyor

Star TV ve Show TV'nin deprem yayını planı genele yayıldı, tüm özel kanallar ortak yayınla deprem bölgesi için bir araya geliyor.

Televizyon tarihinde bir ilk yaşanacak, tüm özel kanallar ortak yayın yapmayı planlıyor

Televizyon tarihinde bir ilk yaşanacak, büyük özel kanallar ilk kez ortak bir yayında bir araya geliyor. Dün önce Star TV yöneticileri ekran yüzleriyle deprem bölgesi için yardım toplamak için harekete geçti, ardından Show TV yönetimi ülkemizin yaşadığı en büyük deprem felaketinde yaraları sarmak için seferber oldu. Daha sonra ise tek tek yapmak yerine özel kanallar toplu olarak hareket etme kararı aldı.

Star TV, Show TV, FOX, atv ve Kanal D önümüzdeki günlerde deprem bölgesi için dev bir yardım kampanyası yapacak. Kanalların ünlü ekran yüzleri canlı yayında deprem yaralarını sarmak için çalışacak. TRT’nin bu yayına katılıp katılmayacağı ise henüz netleşmedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer’in yapım şirketi OGM Pictures’tan deprem bölgesine yardım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir