1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Star TV'den ana haber saatinde günlük dizi

“Toprak ile Fidan” adlı yeni günlük dizi, 31 Ekim Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 19.00’da Star TV'de seyirciyle buluşacak.

Star TV’den ana haber saatinde günlük dizi

Star TV ekranında yeni bir günlük dizi başlıyor. 31 Ekim Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün, 19.00’da “Toprak ile Fidan” adlı yeni günlük dizi, Star’da seyirciyle buluşacak. Başrollerini Hazal Adıyaman ve Osman Aydın’ın paylaştığı dizi OGM Pictures ve Stellar Yapım imzalı… Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç’ın senaryosunu yazdığı diziyi Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun yönetiyor.


Talihsiz bir kaza nedeniyle birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk 2 bölümünün konusu ise şöyle:
“Toprak; geçirdiği trafik kazasından sonra hayatıyla ilgili sadece kendine söylenen şeyleri benimsemek zorunda kalır ama bir şeyler yerine tam oturmaz. Annesi Keriman, Toprak’ı nişanlısı olduğunu söylediği Aydan’la evlenmek için zorlar. Fidan ise 5 sene önce kocası ve çocuğunu kaybetmiştir ve hasta babası ile üvey annesi ile beraber yaşamaktadır. Toprak’ın ve annesi Keriman’ın uzun yıllardır hizmetlisi olan Halide; gerçekleri bilen iki kişiden biridir ve içindeki suçluluk duygusunu daha fazla bastıramayarak gerçekleri anlatmak için Toprak’la beraber Fidan’ın yanına gider. Fidan’ı buldukları anda ona saldıran Ercan’ı gören Toprak araya girer ve Fidan’ı kurtarır. Fidan, ölen kocası Nejat’a çok benzeyen Toprak’ın kim olduğunu anlayamaz ama hem ona hem de oğlu Burak’a yakınlık hisseder. Ercan, hastaneye götürülen Fidan’ın peşini orada da bırakmaz ve Fidan’ın kendisine evet demesi için yeni planlar yapar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Prestij Meselesi filminden ilk tanıtım geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir