1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sera Tokdemir'den “Teşkilat-ı Mahsusa Trablus” dizisinde çok özel rol

Sera Tokdemir, “Teşkilat-ı Mahsusa Trablus” dizisinde Mustafa Kemal’in hayran olduğu Fransız Gazeteci Matmazel Chloe'ye hayat verdi.

Sera Tokdemir’den “Teşkilat-ı Mahsusa Trablus” dizisinde çok özel rol

Sera Tokdemir 2 Mayıs’ta Beykoz Kundura Fabrikası’nda düzenlenecek tanıtımla yayın tarihi açıklanacak olan TRT Dijital’in “Teşkilat-ı Mahsusa Trablus” projesinde çok etkileyici bir rolle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak “Tozkoparan” projesiyle sevenleriyle buluşan güzel oyuncu dizide Mustafa Kemal’in hayran olduğu Matmazel Chloe karakterini canlandırdı.

Şafak Bal’ın yönettiği, 1918’li yıllarda geçen dizide Sera Tokdemir cesur bir gazeteci olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizide Mustafa Kemal’i Baki Çiftçi oynadı. A23 Medya & Bros Film imzalı dizinin kurgu yönetmenliğini ise sektörün başarılı ismi Engin Öztürk yaptı.

Uğur Pektaş’ın “Ömer Muhtar”ı oynadığı dizide başlıca rolleri Münircan Cindoruk (Fethi), Mehmet Emin Kadıhan (Süleyman Askeri), Ersin Olgaç (Yüzbaşı Sabri), Oben Onur (Nuri), Sefa Zengin (Şeyh Danyal), Abdül Süsler (Yüzbaşı Giovanni), Şahverdi Ali Eren (Şeyh Asıf), Kamil Güler (Faravelli), Soner Türker (Montero) ve Selahattin Bel (Aubry), Mert Carim (Yakup Cemil), Kenan Çoban (Ahmet Şenusi), Ali Ersan Duru (Kuşçubaşı Eşref), Asir Gündoğdu (Hasan Çavuş), Baran Akbulut (Enver Paşa), Hüseyin Baylan (Şeyh Zekeriya), Emre Törün (Albay Neşet) ve Öykü Çelik (Leyla) oynadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökçe Bahadır eşi Emir Ersoy’la depremzede kadınlar için sahnede

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir