1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Senden Daha Güzel’e bomba konuk

Cemre Baysel ile Burak Çelik’i buluşturan "Senden Daha Güzel" dizisi ünlü konuk oyuncularıyla dikkat çekiyor.

Senden Daha Güzel’e bomba konuk

Gold Film’in FOX için çektiği “Senden Daha Güzel” dizisi yaz sezonunun öne çıkan dizilerinin başında geliyor. Ketche’nin yönettiği dizi genç kuşağın güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken yıldızlarından Cemre Baysel ile Burak Çelik’i buluşturdu. İki doktorun eğlenceli hikâyesini anlatan proje Sinan Engin, Emel Müftüoğlu gibi ünlü konuk oyuncularıyla da adından söz ettiriyor.

Projenin 9. Bölümüne yine ünlü bir isim konuk oluyor. Bölümün finalinde izleyeceğimiz oyuncu Şafak Pekdemir… Pekdemir “Sevda” karakteriyle renk katacağı dizide dengeleri alt üst edecek. Başarılı oyuncu daha önce de Gold Film’in “Asla Vazgeçmem” dizisinde de seyirci karşısına çıkmış ve etkili oyunculuğuyla beğeni toplamıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir