1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şebnem Bozoklu ve Devrim Yakut "Kadife Kelepçe" dizisinde

Çekim yeri Bodrum'dan İstanbul'a taşınan dizide Şebnem Bozoklu, Aydan'ın "Fiko" lakaplı çocukluk arkadaşı "Fikriye"yi, Devrim Yakut "Tarık"ın Celil Nalçakan) ablası Hayriye'yi canlandıracak.

Şebnem Bozoklu ve Devrim Yakut “Kadife Kelepçe” dizisinde
Show TV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinin başında gelen kod adı “Kadife Kelepçe”nin hazırlıkları sürüyor. Yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, kurucu yönetmenliğini Selim Demirdelen’in yaptığı dizinin kadrosuna 2 güçlü oyuncu daha katıldı. Emre Özdür, Hazar Kozice ve Ezgi İdil Esen’in yazdığı dizinin güçlü oyuncu kadrosuna Şebnem Bozoklu ve Devrim Yakut katıldı.
FİKO VE HAYRİYE’Yİ CANLANDIRACAK
Çekim yeri Bodrum’dan İstanbul’a taşınan dizide Şebnem Bozoklu, Aydan’ın “Fiko” lakaplı çocukluk arkadaşı “Fikriye”yi, Devrim Yakut “Tarık”ın (Celil Nalçakan) ablası Hayriye’yi canlandıracak. Seda Bakan, Uğur Güneş, Celil Nalçakan, Ahsen Eroğlu’nu buluşturan dizinin Efe’si için de görüşmeler sürüyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir