Safiye Soyman ve Faik Öztürk yine gülmekten kırdı geçirdi. Bayramlarda Safiye Soyman’dan harçlık almak için elini öptüğünü söyleyen Faik Öztürk; ”Safiye’nin eliyle cebi arası 3 kilometre asla ulaşmaz” diyerek herkesi güldürdü.
Bitez’in sevilen kebapçısı Satır’da dürümde ocağin başına geçen Sayife Soyman ve Faik Öztürk , gündemden düşmeyen Bodrum fiyatlari için de yorum yaptı.
“Bodrum’da her keseye uygun yer var. Bodrum’un adını yanlış çıkartmasınlar. Bütün esnaf etkileniyor” dedi.
Bayramlarda Safiye Soyman’dan harçlık almak için elini öptüğünü söyleyen Faik Öztürk; ” Safiye’nin eliyle cebi arası 3 kilometre asla ulaşmaz” diyerek herkesi güldürdü.
Bitez’in sevilen kebapçısı Satır’da dürümde ocağin başına geçen Sayife Soyman ve Faik Öztürk , gündemden düşmeyen Bodrum fiyatlari için de yorum yaptı. “Bodrum’da her keseye uygun yer var. Bodrum’un adını yanlış çıkartmasınlar. Bütün esnaf etkileniyor.” Dedi.