1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Pamir Pekin Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin kadrosunda

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi seyircinin büyük ilgi gösterdiği projelerin başında geliyor.

Pamir Pekin Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin kadrosunda

 ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ her hafta seyirciyi ekran başına topluyor. Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait  dizinin kadrosuna Pamir Pekin dahil oldu. Pekin, sevilen dizide ‘Kıvanç Zevret’ karakterine hayat verecek.

Başarılı bir cerrah olan Kıvanç, güven problemleri nedeniyle bugüne kadar yalnızca bir kez ciddi ilişki yaşamıştır. Derya ile bu anlamda ortak bir noktaya sahip olan Kıvanç, hayatında yeni bir sayfa açmak için Karabayır Merkez Hastanesi’nde başhekim olarak göreve başlar. Sadi ile ortak bir geçmişi olan Kıvanç, içinden çıkılması zor yeni bir duruma sebep olur…

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Pastel Film’den Kanal D’ye iddialı bir dönem dizisi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir