1. Anasayfa
  2. Dizi

Ozan Akbaba ekrana bomba projeyle dönüyor

Ozan Akbaba ekrana bomba projeyle dönüyor

Ünlü oyuncu Ozan Akbaba’nın yeni projesi merak konusuydu. Yaz boyu boş durmayan ve hayallerini gerçekleştirip Anka adlı filmini çeken başarılı oyuncunun ekrandaki yeni adresi de belli oldu.

Güçlü oyunculuğu kadar, beyefendi kişiliğiyle de çok sevilen başarılı oyuncu, Fatih Enes Ömeroğlu’nun patronu olduğu ARC Yapım’ın TRT 1 için hazırladığı “Kasaba Doktoru” adlı iddialı diziyle anlaştı.

Kahraman doktorların hikâyesini ekrana taşıyacak olan dizide Ozan Akbaba “Kemal” rolüne hayat verecek. Çekimleri mart başında başlayacak olan diziyi Arda Sarıgün yönetecek.

İlker Aslan ve Barış Erdoğan’ın kaleme aldığı dizi Kore yapımı “Dr. Romantic”in uyarlaması olacak. Ozan Akbaba’ya başrolde kimin eşlik edeceği ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir