1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Orhan Gencebay'ın öldüğü haberine Sevim Emre'den sert yanıt: Şerefsizler

Arabeskin baba lakaplı 78 yaşındaki usta ismi Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği haberi asılsız çıktı.

Orhan Gencebay’ın öldüğü haberine Sevim Emre’den sert yanıt: Şerefsizler

Orhan Gencebay’ın hayatını kaybettiği haberi sosyal medyada hızla yayıldı. 78 yaşındaki sanatçının hayat arkadaşı Sevim Emre ise habere tepki gösterdi ve twitter’dan “Orhan baba kale gibi kötülüğünüzde boğulun şerefsizler” ve instagram’dan da “Canlarım Orhan baba kale gibi maşallah… Sizleri üzen bu adi, aşağılık, şerefsiz insancıklar kendi kötülüklerinde boğulsunlar… Rabbim başımızdan eksik etmesin seni ömrün uzun olsun. Benim aşkım” mesajlarını yayınladı.

Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan ve gelini Seda Han da yazılı bir açıklama yaptı ve “Arayan soran arkadaşlarımız dostlarımız… Babamızın sağlığı da, keyfi de gayet yerinde… Bu duygusuz haberleri yapan vicdan yoksunları yaptığınız haberlerin enerjisini hızlıca size dönmesi dileğiyle… Sevgiler…” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Itır Esen’in menajeri kızı oldu, dizi ve sinema dünyasına taze kan…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir