1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Tuna tarzıyla Cannes'ta fırtına gibi esti

Ünlü oyuncu Onur Tuna, başrolünde yer aldığı 2 dizi projesinin tanıtımı kapsamında katıldığı Cannes’daki Mipcom Fuarı'da giyim tarzıyla da ilgi odağı oldu.

Onur Tuna tarzıyla Cannes’ta fırtına gibi esti

Onur Tuna şu günlerde ulu önderimiz Atatürk’ü canlandırdığı ‘’Son Akşam Yemeği’’ filmi, yakında seyirciyle buluşacak “Şahane Hayatım” ve geçen ay TOD adlı dijital platformda yayınlanan “Sarmaşık Zamanı” dizileriyle gündemde… Tuna, başrolünde yer aldığı 2 dizi projenin tanıtımı kapsamında katıldığı Cannes’da gerçekleşen Mipcom Fuarı‘da giyim tarzıyla da ilgi odağı oldu.


Aynı zamanda Turkcel‘in yeni kampanya yüzü olan Onur Tuna, Cannes’da bulunduğu iki günlük sürede katıldığı her davette Eylem Yıldız’ın stil danışmanlığında, Emre Erdemoğlu , Sezgi Tüzel, K Koncept gibi farklı tasarımcıların kendisi için özel hazırladığı kombinler ve Karun mücevherin aksesuvarlarıyla da beğeni topladı.


thumbnail
Önerilen Yazı
Kuruluş Osman’ın yapımcısından açıklama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir