1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Odegay Girişken O Kız'dan ayrıldı

Survivor'ın yıldız yarışmacılarından Ogeday Girişken yapım şirketiyle karşılıklı anlaşarak diziye veda etti.

Ogeday Girişken O Kız’dan ayrıldı

Milli kürekçi Ogeday Girişken son dönemde başrolünü oynayacağı Kanal D’nin O Kız dizisiyle adından söz ettiriyordu. Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğlu ile ünlü isimlerle kamera karşısına geçmeye hazırlanan Girişken son anda projeye veda etti. Kısa süre öncesine kadar İzmir’de rolüne hazırlanan Ogeday Girişken yapım şirketiyle karşılıklı anlaşarak diziden ayrıldı.

Ogeday Girişken’in bu kararı alma nedeninin çok zorlu geçen Survivor sonrası kendisini dizi için yeterince hazır hissetmemesi olduğu öğrenildi. Girişken projeye ve kendi kariyerine zarar vermemek için yapım şirketi Focus Film’le konuşarak ekipten ayrıldı. Girişken, daha önce “Savaşçı”, “Sihirli Annem”, Alparslan Büyük Selçuklu” ve “Şöhretler Okulu” projelerinde oynamıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir