1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nejat İşler'in süt reklamını akıllara getiren sahne

Nejat İşler'in sütü elinden düşürmediği "İyi Adamın 10 Günü" filmi tüm dünyada büyük ilgi gördü.

Nejat İşler’in süt reklamını akıllara getiren sahne

Nejat İşler’in 3 Mart’ta Netflix’te yayınlanan yeni filmi “İyi Adamın 10 Günü” çok beğenildi. Uluç Bayraktar’ın yönettiği film, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanından uyarlandı. Nejat İşler’e İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik’in eşlik ettiği film, Netflix’in Global Top 10 listesinde 2. sırada yer aldı.

Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinden uyarlanan gerilim türündeki filmde dedektif Sadık rolüne hayat veren İşler’in süt içtiği sahneler dikkat çekti. Filmdeki temel içeceği süt olan oyuncunun bu sahneleri akıllara 1995 yılında oynadığı süt reklamını akıllara getirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülcemal ve Tetikçinin Oğlu dizileri hangi gün yayınlanacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir