1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Mehmed: Fetihler Sultanı”nın afişi yayınlandı

Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun oynadığı “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi 27 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak.

“Mehmed: Fetihler Sultanı”nın afişi yayınlandı

Fatih Sultan Mehmed’in hayatını anlatan TRT1’in “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin afişi yayınlandı. İlk bölümü 27 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan dizide Fatih Sultan Mehmed’i Serkan Çayoğlu canlandırıyor. Çayoğlu’na dizide Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Teoman Kumbaracıbaşı, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

Miray Yapım’ın imza attığı dizi Genç Osmanlı hakanı Sultan Mehmed’in zekası ve cesaretiyle örülü zafer yolculuğu ekrana taşıyacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Şafak Bal oturuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
3 günde 83 bin izlenen Zaferin Rengi’nin Ankara galası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir