1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

3 günde 83 bin izlenen Zaferin Rengi’nin Ankara galası yapıldı

Fenerbahçe Spor Klübü’nün desteklediği Abdullah Oğuz’un “Zaferin Rengi” filmi, 3 günde 83 bin 459 kişi tarafından izlendi.

3 günde 83 bin izlenen Zaferin Rengi’nin Ankara galası yapıldı

Zaferin Rengi filminin Ankara galası Paribu Cineverse Armada’da yapıldı. 16 Şubat’ta vizyona giren film 3 günde 83 bin 459 kişi, 13 milyon 392 bin 597 TL hasılat yaptı. Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği galaya Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Simla Türker Bayazıt, Fethi Pekin, AFİDER Başkanı Coşkun Samancı’nın da aralarında olduğu bürokrasi, iş, cemiyet ve medyasından ünlü konuklar katıldı.

Ankara’ya gelen oyuncular Kubilay AkaYılmaz Bayraktar ve Gülper Özdemir gala öncesi Anıtkabir’de Atamızı ziyaret ederek mozolesine çiçek bıraktılar. Ankara basınıyla da buluşan oyuncular Armada’yı dolduran sevenleri tarafından yoğun ilgiliyle karşılaştı. Ardından filmi seyircileri ile beraber izleyen oyuncular filmin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı ve salonda duygu dolu anlar yaşandı.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir