1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bebek arası veren oyuncu Maviye Sürgün’le dönüyor

Maviye Sürgün dizisinin çekimleri Marmaris'te devam ediyor.

Bebek arası veren oyuncu Maviye Sürgün’le dönüyor

Efsane tiyatrocu Levent Kırca’nın yönetmen ve yazarlık yapan büyük oğlu Oğulcan Kırca’yla evli olan ünlü oyuncu Ayça Erturan setlere annelik molası vermişti. Kızı Nova’yı dünyaya getiren Ayça Erturan, bebeğinin bir yaşını doldurmasının ardından tekrar mesleğine dönme kararı aldı. Başarılı oyuncu yapımcı Saner Ayar’ın Latin ülkeleri için çektiği “Maviye Sürgün” dizisinin kadrosuna katıldı.

26 bölüm olarak planlanan dizinin çekimleri Marmaris’te devam ediyor. Erturan, senaryosunu Murat Dişli’nin yazdığı dizide eşini öldüren ve nefsi müdafaa nedeniyle kısa süre sonra serbest kalan Zehra rolüne hayat veriyor. Kimsenin iş vermediği Zehra’ya Defne (Damla Sönmez) destek olacak ve ikili arasında güçlü bir bağ kurulacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nesrin Cavadzade’den yeni anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir