1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Leyla Tanlar’a partner aranıyor

TMC Film'in yeni dizisi "Günler Günler"in çekimleri başlıyor.

Leyla Tanlar’a partner aranıyor

“Binbir Gece”, “Aliye”, “Canım Ailem” gibi Türk dizi tarihinin unutulmaz projelerine imza atan Erol Avcı’nın çekeceği “Güzel Günler” dizisi cuma günü sete çıkıyor. Osman Taşçı’nın yöneteceği dizinin çekimleri Van’da başlayacak. Dizide uzun süredir aranan Selma rolüne hayat verecek oyuncu genç kuşağın başarılı ve güzel yıldızlarından Leyla Tanlar oldu.

Erkek oyuncu yakında belli olacak

Tanlar’ın dizideki beşik kertmesi Miran rolünü canlandıracak oyuncu cuma gününe kadar belli olacak. Dizi Binnur Kaya, Ecem Erkek, Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Yıldıray Şahinler’den oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide Miran rolünün nişanlısı Alya’ya hayat verecek oyuncu da henüz netleşmedi. Selin Tunç’un kaleme aldığı dizinin sıcak ve samimi hikayesiyle kısa sürede kendi seyircisini oluşturması bekleniyor. Dizinin yayınlanacağı kanal henüz netlik kazanmadı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir