1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuş Uçuşu’nun 2. Sezonu hakkında tüyolar

"Kuş Uçuşu" dizisinin yeni sezonuyla ilgili tüyolar...

Kuş Uçuşu’nun 2. Sezonu hakkında tüyolar

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği “Kuş Uçuşu” dizisinin ilk sezonu beklentinin çok üstünde bir ilgi görmüştü. Birbirine çok yakışan iki ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ı buluşturan projenin yoğun istek üzerine 2. Ve 3. Sezonu peş peşe çekilecek. Dizinin oyuncu kadrosu dün Ay Yapım’da okuma provası yaptı. Ekibin bu hafta sete çıkması planlanıyor.

İlk sezonunu Deniz Yorulmazer’in çektiği dizinin yönetmen koltuğunda bu kez Koray Kerimoğlu oturacak. Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin çok beğenilen ilk sezonunun ardından hikâyede neler yaşanacağı merak konusuydu…

Birinci sezonun sonunda işinde bir numara olan Lale Kıran (Birce Akalay), istemese de Öteki Taraf programındaki koltuğunu asistanı Aslı Tuna’ya (Miray Daner) bırakmıştı. İkinci sezonda her iki taraf için de büyük bir sınav başlayacak. Bir yanda yeni nesil haberciliği savunan, her türlü entrikayı mübah sayan Aslı Tuna’nın koltuğunu kaybetmemek için verdiği büyük savaş, diğer yanda Kenan’la (İbrahim Çelikkol) güç birliği yapıp daha küçük bir kanalda işe başlayan Lale’nin mücadelesini izleyeceğiz.

İkinci sezonun en güzel sürprizlerinden biri de ilk sezonda Büşbüş lakaplı ofisboy Yusuf rolüyle muhteşem bir oyunculuk sergileyen Demircan Kaçel’i bolca izleyecek olmamız… İlk sezonda Kenan’ın büyük tepkisini çeken Yusuf’a Lale kol kanat geerecek. Yeni genç oyuncuların da yer alacağı dizide Aslı’nın asistanı Nazlı’ya kimin hayat vereceği merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağatay Ulusoy ile Ebru Şahin’li filmden yeni bilgiler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir